Категории
Промо -5 %
Промо -5 %
Промо -5 %
Промо -5 %
Промо -5 %
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Щори Ден и нощ

Щори Ден и нощ

В последните години щорите Ден и нощ са тотален хит във вътрешните засенчвания не само на българския, а и на европейския пазар. Те съчетават модерна визия с възможност за неограничен гъвкав контрол върху светлината и видимостта. С тях постигате неприкосновеност на личния живот и гъвкаво регулиране на светлината, без да се лишавате от мекота и топлина, които текстилът внася в интериора. Предлагаме шест модел щори Ден и нощ, подходящи за различни прозорци, във фантастична колекция от платове. Всички изброени предимства, прави щорите Ден и нощ предпочитани от много клиенти, а мненията за тях толкова добри.

За къде са подходящи щорите Ден и нощ?

Ден и нощ са щори от плат, които подхождат еднакво добре на всяко помещение в дома – в дневната и хола спокойно може да монтирате модел Ден и нощ Мини или Стандарт, в спалнята и детската стая, където доброто затъмнение е важно за пълноценната почивка, по –подходящи са Ден и нощ Елеганс или Елеганс +, за големи прозорци в дома, за заведения и ресторанти най-подходящи са щорите Ден и нощ Комфорт.

Какви са предимствата на предлаганите модели?

Наименованието Ден и нощ идва от вида на плата, от който са изработени тези щори - изящни текстури, в които се редуват плътни и прозрачни ивици плат. Моделите щори Ден и нощ са нещо друго и макар да са изработени от един и същ тип плат, те се различават по своята визия, възможности за монтаж, допустими размери, форма и размер на монтажните конзоли, които в някои случаи може да попречат на монтажа върху крилото.

Критерий Модел Мини Модел Стандарт Модел Елеганс Модел Елеганс + Модел Комфорт
Тип свободно висяща щора свободно висяща щора щора с ал.кутия и водачи щора с ал.кутия и водачи свободно висяща щора
Монтаж на прозореца, на крилото, на стената, на тавана на прозореца, на крилото, на стената, на тавана на крилото на крилото на прозореца, на крилото, на стената, на тавана
Задвижване ръчно със синджир ръчно със синджир ръчно със синджир ръчно със синджир ръчно със синджир
Изпъква пред прозореца 4,5 см 6,3 см 2,9 см 4,5 см 6,5 см
Минимална и максимална ширина 40см/130см 40см/180см 40см/150см 40см/150см 40см/220см
Минимална и максимална височина 40см/160см 40см/230см 40см/150см 40см/230см 60см/250см

Забележка: Ако се колебаете кой модел щори Ден и нощ е най-подходящ за Вашия прозорещ - свържете с нас чрез 0878 60 76 60 и ще Ви консултираме с удоволствие.

Как се измерва за щори Ден и нощ?

Точните размери гарантират перфектен монтаж на щората. Ден и нощ са тип щори, а не конкретен модел, така както хоризонтални, вертикални и плисе щори, затова няма универсален начин за измерване за щори Ден и нощ. Трябва да се спазва инструкциите за вземане на размери на всеки модел, т.е. за ден и нощ Мини, Стандарт, Елеганс, Елеганс + и Комфорт има конкретни инструкции, които можете да видите като кликнете върху: "Как да взема размер?". Самото измерване е лесно. Задължително се прави с ролетка, кото първо се мери ширината на щората, а след това височината.

Каква е цената на щорите Ден и нощ?

Това зависи от избраната конфигурация. Водещ е моделът на щорите. Най-евтини са щорите Ден и нощ модел Мини, а най-скъпи Ден и нощ Комфорт, но това е валидно с такава категоричност за базовите (най-евтини) колекции. Цената на всяка щора ден и нощ може значително да се промени от избрания плат, който оскъпява от 10% до два пъти и да се окаже, че щора ден и нощ Мини с най-скъпите колекции Вивиа и Грейс ВО е по-скъпа от щора ден нощ Комфорт с базова колекция Стайл. Цветът на окомплектовката също може да окаже влияние върху цената, особено за моделите с алуминиева кутия.
Най- точна представа за цената и начинът, по-който тя с променя, може да добиете като ползвате нашия калкулатор за щори Ден и нощ. С няколко прости стъпки гененирате цена и виждате как тя се променя, когато променяте параметрите. Изберете модел щори от главното меню и го отворете. Вдясно на екрана се отваря калкулаторът.
Стъпка 1: Изберете основен цвят, за да виждате само платовете от търсената цветова гама. Отваря се меню със снимки на платовете в тази гама.
Стъпка 2: Изберете цвят, конкретен плат. Ако искате да увеличите изображението- кликнете върху лупичката в долния десен ъгъл на снимката. Така ще видите и характеристиките на плата.
Стъпка 3: Изберете профил - не винаги оказва влияние върху цената.
Стъпка 4: Въведете размери в сантиметри. Важно - размерете трябва да са в границите на минималните и максимални допустими за модела. Ако размерите не са в допустимите граници, калкулаторът няма да изчисли точна цена и ще продължите да виждате цена за най-малкия възможен размер на възгледа за модела, който е заложен по подразбиране.
Стъпка 5: Изберете задвижване - ръчно или с ел.мотор. Калкулаторът изчислява цена само за щора с ръчно задвижване.
Стъпка 6: Изберете управление - ляво или дясно.
Стъпка 7: Изберете екстри - стъпката не е задължителна. Тук избирате елементи, които не са част от стандартното изпълнение на щорите и винаги оскъпяват продукта. Ако изберете екстра, ще видите с колко оскъпява щората. Вече конфигурирахте цена за щора Ден и нощ и тя се вижда в полето цена. Сега може да видите в реално време дали тя се променя, ако изберете друг плат, профил, екстра и с колко. Можете да конфигурирате щора Ден и нощ, която се вписва най-добре във Вашия интериор и бюджет.

Има ли избор на цветове за щори Ден и нощ?

Във фантастичната ни колекция от платове ще намерите предложение за всеки вкус и цветова гама, съобразени с клиентските предпочитания и модните тенденции. Изчистени, гладки платове за привържениците на минималистичния стил. Имитация на бамбук – за любителите на естествени материали. Платове с преливащи се цветове – ако Ден и нощ щорите са преход или акцент в интериора. Платове с фигурални мотиви за стилен завършек на декорацията за прозорци. Black out платове, гарантиращи пълно затъмнение за времето на отмора. А за да изглежда прозорецът наистина перфектно, може да изберете цвят на крепежните елементи, който съвпада с този на дограмата. Най-голямо разнообразие има в сивите щори Ден и нощ, които са много търсени в последните години, както и в непреходната бежово-кафява гама.

Лесно ли се монтират щори Ден и нощ?

Категорично да. Щората се поставя пред прозореца, нивелира се и се завива с два винта отляво и два отдясно - в това се състои монтажа. Друга причина щорите Ден и нощ да са предпочитани толкова често е това, че могат да бъдат монтирани на крилото на прозореца, на стената или на тавана. Монтажът на щорите е лесен и не изисква специална подготовка и способности, стига размерите да са взети точно и моделът да е избран правилно. Прочетете внимателно секцията „Как правилно да взема размери?“ за избрания от Вас модел. Ако имате съмнения или въпроси, свържете се с екипа ни чрез 0878 60 76 60 или ни изпратете снимки на прозорците си на имейл info@demag.bg и заедно ще изберем най-подходящото решение за слънцезащита, съобразено със специфичните особености.
Ще ви изпратим щорите Ден и нощ с инструкция за монтаж и правилна употреба.

Как се почистват щорите Ден и нощ?

Специална импрегнация прави платовете, с които се произвеждат щорите Ден и нощ, антистатични и това улеснява поддръжката и почистването им. Вертикалното разположение на плата също предотвратява задържането на прах. Като цяло поддръжката на щорите Ден и нощ е лесна, но те не се перат. Почистват се с кърпа, навлажнена в хладка вода, а при по-сериозно замърсяване към водата се добавя неагресивен препарат, подходящ за текстил или полиестер.

Перат ли се щорите Ден и нощ?

Съгласно инструкциите на производителя щорите Ден и нощ не се перат и не се гладят.